Family Fun Fotoshoot winactie, hoe is het nu met?

Familie fun fotoshoot met familie fotoboek

Hoe is het eigenlijk met…?

Alweer een hele tijd geleden plaatste wij op onze Facebook pagina een Family Fun fotoshoot winactie. Het bericht luidde als volgt:

‘ 30, 35, 40, 45, 50 of misschien wel 60 jaar getrouwd? Of een jarige opa of oma?
Tijd voor een feestje! En bij feest horen cadeaus.
In de maand Mei geven wij aan één familie de ervaring van een Family Fun Fotoshoot cadeau! Dus vieren jullie binnenkort een feestje binnen de familie dan horen wij dat graag.
Laat ons weten wat er te vieren valt en waarom jullie familie dit ultieme familie cadeau verdient. ‘

Family Fun Fotoshoot winactie

De reacties stroomden binnen, wat een enthousiasme! Het was voor ons erg moeilijk om uit al deze bijzondere reacties een winnaar te kiezen en daarom kozen we ervoor om alle namen op briefjes te schrijven en daaruit blind een winnaar te kiezen.

‘En de winnaar is … Familie Janssen!’ Lieke Janssen was de gelukkige winnares van de Family Fun Fotoshoot winactie. Vol enthousiasme en met een beetje ongeloof nam ze contact met ons op. En zo planden we de shoot in. Lieke kwam samen met haar gezin, haar twee broers en hun gezinnen en haar ouders naar de studio. Een drukke maar gezellige boel!

De shoot verliep lekker vlot en er zijn veel verschillende combinaties gemaakt. Een gezellige groepsfoto en de gezinnetjes apart. Maar ook een stoere foto van alle mannen en een schattige foto met alle dames.

Family fun fotoshoot met familie fotoboek

Familie fun fotoshoot met familie fotoboek Familie fun fotoshoot met familie fotoboek

Familie fun fotoshoot met familie fotoboek

Gezellig clipje via de mail

In de week nadat de fotoshoot is gemaakt ontvang je van ons altijd een clipje in de mail met een klein voorproefje van het resultaat van de foto’s. Lieke liet ons naar aanleiding van dit clipje al weten wat ze van het resultaat vond: ‘Wauw mooi hoor! Super blij mee nu al!’

De familie heeft er bij het uitzoeken voor gekozen om van alle foto’s een mooi familie album met bewaarbox te laten maken. Een album van 20 x 20 met 12 pagina’s met de mooiste, door hen zelf uitgekozen foto’s. Ook de bewaarbox die bij het album geleverd wordt, is bedrukt met een foto op de voor- en achterkant!

Met veel plezier werd het boek in ontvangst genomen zoals je ook terug ziet in het filmpje.

 

Zelf ook een Family Fun Fotoshoot?

Wil jij ook met jouw familie op de foto en misschien ook wel zo’n mooi album? Dat kan! Voor meer informatie kun je terecht op onze site of neem contact met ons op via de info@janssen-fotografie.nl of bel naar 0412-648584.

 

Summary
Family Fun Fotoshoot winactie, hoe is het nu met?
Article Name
Family Fun Fotoshoot winactie, hoe is het nu met?
Description
Familie fun fotoshoot met familie fotoboek. Natuurlijk hang je een hele mooie vergroting op in je huiskamer, maar als je dan nog niet kunt kiezen, maken wij graag samen met jullie je eigen familie fotoboek.
Author
Publisher Name
Janssen-Fotografie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *