Een family fun fotoshoot met de hond

Deze gezellige familie kwam op een zaterdag middag naar onze studio, samen met hun trouwe viervoeter. En niet alleen deze familie had er zin in!

En dan de family fun fotoshoot met hond

Na de hond even rustig te laten rondsnuffelen en laten wennen aan deze vreemde omgeving ging het fotograferen van start. Eerst wat familiefoto’s met de baasjes (waarbij die leuke benen foto gemaakt werd) en daarna ging de familie ook nog zonder hem op de foto.

Natuurlijk werden er ook nog wat foto’s gemaakt met de kids en weer met hond en zonder, want deze loebes maakt toch onderdeel uit van deze familie. En van alle kids werden apart foto’s gemaakt waar ook de hobby van dochterlief, ballet, nog eens werd vastgelegd. Dat is niet zo vreemd dat er ook een balletfoto werd gemaakt want Henry kent haar al vele jaren van de uitvoeringen van Balletstudio Dimphy in de Lievekamp, waar zij altijd ook even in de studio aldaar op bezoek kwam.

Maar ook de hond vond het hoog tijd voor een nieuwe profiel foto en zogezegd zo gedaan, ook dat werd vastgelegd. Na deze enerverende fotoshoot was het afwachten op het resultaat.

samen met jouw huisdier op de foto

Een klein voorproefje

En omdat wij snappen dat het hartstikke leuk is om al een tipje van de sluier o te lichten, sturen wij altijd een filmpje met een aantal leuke foto’s uit de shoot. Zo heb je al een idee hoe het resultaat er een beetje uit ziet. Tijdens de uitzoekafspraak is iedereen dan ook al vol verwachting en gaan we daadwerkelijk aan de slag. Niet alleen zoeken we de mooiste foto’s uit de shoot uit, maar kijken we ook welke materialen er zijn en kunnen we, wanneer je dat wilt, een persoonlijke collage maken.

De familie Janssen stond voor de keuze welke groepsfoto er gekozen werd (we maken er altijd verschillende zodat er eentje tussen zit die bij jullie past), met of zonder hond en op welk materiaal. We hebben naast fotopapier, dibond wit, aluminium of canvas ook nog enkele SPECIALS. SPECIALS zijn afwijkend in materiaal of vorm waardoor ze van je foto echt een kunstwerk maken, wall art dus.

family fun fotoshoot met hond

SPECIALS

Door te kiezen voor een ander vorm zoals ROND of juist naar een bijzonder materiaal, zoals hoogglans wit, beton, eiken hout of acrylaat krijg je een hele andere uitstraling. En nieuw in ons assortiment is Chromalux. Dat is een speciale techniek waarbij je foto op een plaat wordt geperst en daarover wordt een hoogglans coating aangebracht. Voordeel van Chromalux is dat het lichtgewicht is (woon je in een huis waar je gipsen muren hebt of alleen aan een rail mag ophangen dan is Chromalux een goede keuze). Ook kun je Chromalux goed schoonmaken en is het daardoor erg geschikt voor keukens. En je kunt Chromalux buiten hangen.

De familie Janssen vond de Chromalux die wij als voorbeeld in onze galerie hebben hangen erg mooi en wilde dat voor hun groepsfoto. En dat kon natuurlijk geregeld worden. Ook werd er voor oma nog een mooie foto ingelijst. Zo was iedereen weer up to date met foto’s.

En denk je nu dat willen wij ook? Bel of mail ons en wij kijken samen wanneer we een afspraak kunnen maken.

 

Summary
Een family fun fotoshoot met de hond
Article Name
Een family fun fotoshoot met de hond
Description
Met je hele gezin op de foto? Daar hoort natuurlijk je hond ook bij. En dat kan bij onze fotoshoots. Deze gezellige familie kwam op een zaterdag middag naar onze studio, samen met hun trouwe viervoeter. En niet alleen deze familie had er zin in!
Author
Publisher Name
Janssen-Fotografie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *