Deze familiefoto’s zijn heel speciaal

Deze familiefoto's zijn heel speciaal (1 van 10)

Vader en moeder wonen in Curaçao, een zoon in Nederland en een andere zoon in London. Gelukkig vond familie Verkaar op 24 december 2016 een gelegenheid om met z’n allen, inclusief hondje, bij elkaar te zijn en een bezoekje te brengen aan onze studio. Want een fotoshoot stond stiekem al een hele tijd op de ‘to do list’ van de familie. Maar door de afstand en de drukke levens, kwam het er simpelweg nooit van.

Via vrienden bij Janssen-Fotografie uitgekomen

Vrienden van het gezin hebben pas ook foto’s laten maken bij Janssen-Fotografie en dat resulteerde in een prachtige collage. Na dit gezien te hebben, begon het bij de familie Verkaar ook te kriebelen. Toen daarna zoonlief ook nog een fotoshoot won in London en hij met prachtige portretfoto’s thuis kwam besloot de familie dat het echt tijd was voor familie foto’s. Zo gezegd, zo gedaan!

Deze familiefoto's zijn heel speciaal

Verrassende familiefoto’s

Tijdens de uitzoekafspraak was de familie erg enthousiast over de foto’s! ‘De shoot was heel leuk!’ zei papa Verkaar. ‘Na een tijdje had je niet eens meer door dat je voor de camera stond, het was heel natuurlijk. Henry kwam tijdens de fotoshoot met verrassende ideeën, dat was fijn. Het uur vloog werkelijk voorbij!’

Een trotse papa

Vaak zijn het moeders die de foto’s aan alle vrienden en familie laten zien en erbij vertellen hoe trots ze zijn op de kinderen. Deze keer was het papa die vol trots de foto’s bij iedereen onder de neus schoof. En ook de jongens zelf, die al die foto’s eigenlijk maar niks vinden, zijn erg blij met het resultaat. ‘Eindelijk een foto van mezelf die ik zelf ook mooi vind.’ Mama Verkaar sloot ons gesprekje af met de quote:

‘We leven over de hele wereld maar dankzij de foto’s zijn we toch samen.’

En wij als Janssen-Fotografie zijn blij dat we aan dit gevoel mee hebben kunnen dragen!

Deze familiefoto's zijn heel speciaal Deze familiefoto's zijn heel speciaal Deze familiefoto's zijn heel speciaal (1 van 10) Deze familiefoto's zijn heel speciaal Deze familiefoto's zijn heel speciaal Deze familiefoto's zijn heel speciaal (1 van 10) Deze familiefoto's zijn heel speciaal (1 van 10) Deze familiefoto's zijn heel speciaal (1 van 10) Deze familiefoto's zijn heel speciaal

 

Summary
Deze familiefoto's zijn heel speciaal
Article Name
Deze familiefoto's zijn heel speciaal
Description
Vader en moeder wonen in Curaçao, een zoon in Nederland en een andere zoon in London. Gelukkig vond familie Verkaar op 24 december 2016 een gelegenheid om met z’n allen, inclusief hondje, bij elkaar te zijn en een bezoekje te brengen aan onze studio. Want een fotoshoot stond stiekem al een hele tijd op de ‘to do list’ van de familie. Maar door de afstand en de drukke levens, kwam het er simpelweg nooit van. Tot deze afspraak bij Janssen-Fotografie dan.
Author
Publisher Name
Janssen-Fotografie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *