Geheime missie: De familiefoto!

Geheime missie de familiefoto

This is my secret, my beautiful hidden secret

Cadeau!

Wie herkent haar? Volgens mij is deze omschrijving op vele oma’s van toepassing. Wat zou onze generatie met jonge kinderen zonder haar hulp moeten. En nu wordt ze dus bijna 65. En jawel dat gaat wel degelijk gevierd worden met kinderen en kleinkinderen, familie en vrienden. Bij een feestje hoort natuurlijk een mooi cadeau. En liefst een verrassing, iets wat oma niet verwacht of vantevoren al heeft geraden. ( Want ja, oma’s weten alles )

Nou eigenlijk waren de kinderen er snel uit. Wat zou oma blij worden van een mooie familiefoto. Mooi, het idee is er. Nu de uitvoering nog. Want krijg het drukke spul maar eens bij elkaar. Tussen voetbal, hockey, zwemles, werk, afspraken enzovoorts door. En een familiefoto van zeventien personen, waar laat je die maken? Buiten is erg weersafhankeijk en een afspraak verzetten vanwege regen is met zeventien personen niet zomaar gedaan. Nu heeft Janssen-Fotografie een geweldige studio waar makkelijk een familie van zeventien personen op de foto kan. Omdat deze familie erg op tijd is met het plan is een afspraak makkelijk in te plannen. et wordt een zaterdag ochtend en er is voldoende tijd om naast de familiefoto ook de gezinnen en de kinderen apart te laten fotograferen.

Geheime missie de familiefoto

All-inclusive

In het uitgebreide familyfun pakket van Janssen-Fotografie kun je voor één bedrag al deze variaties laten maken en is zelfs de vergroting voor oma al inbegrepen. Een all-inclusive pakket dus. Natuurlijk is er maatwerk mogelijk en zo kan iedereen zijn eigen wensen kenbaar maken. Missie geslaagd! Nu nog even geheim houden tot oma’s verjaardag! ( en hopen dat ze tijdens het oppassen niet per ongeluk een notitie op de kalender ziet…. )

Ook een familiefoto?

Wil je jouw ouders ook verrassen met een mooie familiefoto en je wilt eens weten wat wij daar allemaal voor ideeën over hebben? Neem gerust contact op via info@janssen-fotografie.nl of via 0412-648584

Summary
Geheime missie: De familiefoto!
Article Name
Geheime missie: De familiefoto!
Description
Ik heb alles al, verzucht oma, dus wat moet je haar dan nog geven? Nu wij hebben een idee: een familiefoto. Dat iedereen de tijd en moeite neemt om dat voor haar te doen, daar is ze echt trots op. Een persoonlijk cadeau. Wil je dat ook? Kijk dan snel op onze site en boek ook een fotoshoot.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *