December: perfect voor een familiefoto!

December perfect voor een familiefoto

DECEMBER: perfect voor een Familiefoto!

Is dat leuk dan?

Bijna december, de tijd van kadootjes en tijd voor elkaar. Geef je familie dit jaar een onvergetelijk cadeau, kom met z’n allen een familiefoto laten maken.

Is dat leuk dan???? JA!!

Verzamel je familie, breng opa en oma mee en geniet van een ontspannen familiefotosessie. Koud buiten? Regen? Geen probleem! In onze studio is het gezellig en warm.

De fotostudio is ruim en beidt ook plek aan grote families. Dankzij onze speciale studiopakketten kun je variëren in verschillende groepjes. Dus naast de groepsfoto kun je ook alle gezinnen apart laten fotograferen. En natuurlijk mag je ook de kids per gezin, alle mannen, alle vrouwen of mooie portretten laten maken.

Het wordt een gezellig uitje met als resultaat een serie familiefoto’s waar je je hele familie blij mee maakt. Het is dus een kado voor de hele familie!

December drukte

Het is al lekker druk in de studio maar we hebben nog wel wat mogelijkheden, tot en met 17 december kun je jouw familiefoto laten maken en zorgen wij er voor dat jullie deze op 24 december kunnen ophalen!

Lukt het je niet om je familie voor 17 december bij elkaar te krijgen maar lijkt het je wel een top idee? Dan kun je natuurlijk met kerst een mooi verpakte cadeaubon geven. Deze kun je in de studio ophalen of tot woensdag 21 december online bestellen!

 

December perfect voor een familiefoto

 

Summary
December: perfect voor een familiefoto!
Article Name
December: perfect voor een familiefoto!
Description
Nog op zoek naar een leuk cadeau voor Sinterklaas of Kerstmis. Geef eens een fotoshoot cadeau. Of kom met je hele familie naar de studio voor een gezellige shoot. En wie weet prijkt bij jou binnenkort aan de muur die gezellige familiefoto, mooi kinderportret of mooie collage. Tot snel!
Author
Publisher Name
Janssen-Fotografie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *