Familiefoto + 1

Staat bij jullie iedereen op de familiefoto?

Je kent het wel, jullie familie is volop in de groei. Nieuwe schoon dochters en zonen, kinderen, kleinkinderen.  En ook die laatsten krijgen weer nieuwe liefdes. En dus kijken jullie naar de familiefoto aan de muur en zie je dat je na de jaren toch wat mist. Oma bedenkt maar zelf een creatieve oplossing. Want ja je wilt toch niemand aan je muur missen.

En hoe langer je wacht hoe meer lijstjes er aan de muur komen te hangen. En ook zelf ben je veel wijzer geworden en zie je er al lang niet meer zo uit.

Familie foto + 1?

En dan komen er nieuwe verjaardagen, een trouwjubileum, moederdag, vaderdag, Sinterklaas en Kerst en telkens staan jullie weer voor die lastige opgave. Want wat geef je ze dit jaar toch weer? Wij hebben een goed idee: Een mooie nieuwe familiefoto. Waar iedereen op staat. En waar jullie zelf ook weer helemaal up to date zijn.

Het stralende gezicht van oma en opa wanneer ze de foto uitpakken spreekt boekdelen. Dit is een cadeau waar ze heel blij van worden. We horen het zo vaak terug, familie foto’s zijn zo waardevol.

Familie fotoshoot

Daarom hebben wij ook het family fun pakket bedacht.Een pakket waar je met de hele familie, maar ook met de gezinnen en kinderen apart op de foto gaat. Waar je dit moment voor later vastlegt. En tegelijkertijd zit er bij dit leuke pakket een mooi filmpje (dat je zeker heel vaak gaat kijken) en een mooie fotovergroting voor bij oma en opa aan de muur (of je houd hem lekker zelf). En omdat je voortaan handig online reserveert, kun je dat ook prima doen wanneer je zondagmiddag bij elkaar zit. En wil je opa en oma graag verrassen en met opa en oma op de foto. Dan is een foto cadeaubon een leuk cadeau.

En deze familie? Zij hebben inmiddels weer een mooie nieuwe familiefoto voor oma laten maken en de oude vervangen. Oma is weer helemaal blij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *