Een familie fotoshoot voor moederdag

Een familiefotoshoot voor moederdag

“Bedankt voor de goede genen mama, ik zie er geweldig uit!” – Moederdag

Ben je nog op zoek naar een leuk moederdag cadeau? Heel herkenbaar, want soms is het gewoon lastig om er achter te komen wat mama echt graag wil. Hints, hints, hints maar wat zou ze bedoelen?

Hoor je wel eens: “vindt je die muur ook zo kaal?” of “een nieuw kleurtje, wat leuke aankleding en dan ziet het er weer prachtig uit” en de veel geuite “wat worden ze toch snel groot? Ik zou de dagen wel willen vasthouden.” Dan zou het zomaar kunnen dat ze die hele leuke fotoshoot wil met het hele gezin. Met een mooie vergroting op die kale muur.

Maar ja dan heb je ook nog (o)ma. Ook daar wil je leuk voor de dag komen. En weet je oma’s en opa’s hebben ook kale muren. De kleinkinderen worden zo snel groot. Om deze leeftijd nog eens vast te leggen, dat zou fijn zijn.

Een familiefotoshoot voor moederdag

Familie fotoshoot voor moederdag

Het leuke is dat wij daar een supergave familie fotoshoot voor hebben. Daarbij maken we natuurlijk die hele mooie familiefoto, die aan oma’s muur gaat prijken, maar ook van jullie gezin. En wil je liever een paar mooie portretten van de kinderen? Natuurlijk maakt Henry die ook. Een foto van oma en opa is geen enkel probleem en misschien willen de neefjes en nichtjes ook nog wel samen op de foto. Henry maakt er een gezellige fotoshoot van.

Naderhand ga je samen met Danny de vergroting uitzoeken die bij het pakket hoort. Als je foto’s maakt waar je jouw vergroting wilt hangen, dan kan ze precies meedenken in de juiste stijl. Je kunt natuurlijk kiezen voor de prachtige portretten van de kids, je gezinsfoto, familiefoto of een collage. En een andere, veel gekozen mogelijkheid is het familie fotoboek. Een mooie herinnering aan jullie familie waar je nog vaak in zult kijken. Met de mooie bewaarbox kun je het ook gewoon als sierboek in de kamer leggen. Zo kun je het snel aan iedereen laten zien.

Familie fotoshoot pakket voor moederdag

Wat zit er in het pakket en wat kost het dan?

  • de familie fun fotoshoot
  • een vergroting van 50 x 50 cm op het materiaal naar jullie keuze: fotopapier, canvas, wit plaatmateriaal of aluminium
  • 4 digitale hoog resolutie bestanden zonder watermerk
  • de uitzoekafspraak en een heel leuk filmpje wat we binnen enkele dagen sturen en waarin de hoogtepunten van de shoot zijn opgenomen.

Is je familie 10 personen of minder, dan kost dit pakket 195 Euro. Met 11 personen of meer dan kost het pakket 250 Euro.

Te laat voor moederdag?

Maar ik ben te laat om dit allemaal nog te regelen voor deze moederdag, dan maar volgend jaar. Nee hoor, want we hebben natuurlijk kadobonnen die we mooi verpakken in een tasje zodat je echt een leuk cadeau hebt om te geven. Je kunt ze in de studio halen en als je ze via de webshop besteld sturen we ze gratis naar je toe. En zo weet je zeker dat het een verrassing is, voor alle (o)ma’s. Kijk zelf maar:

 

 

Summary
Een familie fotoshoot voor moederdag
Article Name
Een familie fotoshoot voor moederdag
Description
Waar doe je moeder nu echt een plezier mee. Met een foto van haar eigen gezin. En oma? Die wil een mooie vergroting van de hele familie. Of van oma en opa met de kleinkinderen. En wat is nou leuker om dat cadeau te geven! Dat kan gewoon met de family fun shoot van Janssen-Fotografie. Het moederdagcadeau wat altijd de juiste snaar raakt!
Author
Publisher Name
Janssen-Fotografie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *