Familie fotoshoot met huisdieren

een familiefotoshoot met huisdieren

Het was een gezellige boel toen deze familie de fotostudio binnenkwam. Samen met hun twee trouwe viervoeters, kwamen zij een familiefoto maken. De kleren perfect op elkaar afgestompt kozen ze ervoor om de familiefoto bij onze neutrale taupe achtergrond te maken. En nu ze er toch waren ging het “oude” gezin ook samen op de foto. En opa en oma met hun eigen hond.

een familiefotoshoot met huisdieren een familiefotoshoot met huisdieren een familiefotoshoot met huisdieren

Lekker variëren maar bij de familie fotoshoot

Maar we waren nog niet klaar bij de taupe achterwand. Opa en oma wilden zeker nog een foto met alle kleinkinderen en ook de 3 generatie dames gingen met elkaar op de foto. En natuurlijk werd er een mooie foto van de honden gemaakt.Want tijdens de familie fotoshoot kan je meerdere combinaties maken.

een familiefotoshoot met huisdieren een familiefotoshoot met huisdieren een familiefotoshoot met huisdieren een familiefotoshoot met huisdieren

Toen was het tijd voor een nieuwe achtergrond want ook van de houten achterwand was de familie zeer gecharmeerd. Dus gingen de gezinnen (met en zonder hond) voor het hout en ook alle kleinkinderen gingen samen en apart op de foto. De pret straalt van de foto’s af.

een familiefotoshoot met huisdieren een familiefotoshoot met huisdieren een familiefotoshoot met huisdieren een familiefotoshoot met huisdieren

En dan uitzoeken bij de familiefotoshoot

En nu vraag je je misschien af wat ga je doen met al die variaties? Nu deze familie had daar de perfecte oplossing voor. Tijdens de uitzoekafspraak bleken er wel heel veel foto’s die mooi waren. Dus kozen ze de aller aller beste uit en maakten daar een mooie collage van, waarbij ze de verschillende foto’s mooi combineerden tot één geheel. Het was even puzzelen bij het uitzoeken voor het juiste formaat en alle foto’s mooi tot hun recht te laten komen, maar samen kwamen we er toch uit. Dat is fijn bij de uitzoekafspraak waarbij we voldoende tijd nemen om echt naar de wens van de familie te luisteren en vervolgens samen te kijken naar de vergroting die precies bij jullie past. Op maat gemaakt en in het gewenste materiaal.

Besloten werd, omdat er zoveel leuke foto’s waren, om ook een klein fotoboekje te maken. Zo’n klein boekje bevat 8 of 12 kleine foto’s en past perfect in elke handtas. Zo heb je altijd je familie dicht bij de hand.

En wil je nu ook zo’n leuke fotoshoot met of zonder huisdieren? Dat kan: informeer snel naar de mogelijkheden via mail of bel 0412-648584 en we kijken samen naar de mogelijkheden.

 

Summary
Familie fotoshoot met huisdieren
Article Name
Familie fotoshoot met huisdieren
Description
Het was een gezellige boel toen deze familie de fotostudio binnenkwam. Samen met hun twee trouwe viervoeters, kwamen zij een familiefoto maken. De kleren perfect op elkaar afgestompt kozen ze ervoor om de familiefoto bij onze neutrale taupe achtergrond te maken. En nu ze er toch waren ging het "oude" gezin ook samen op de foto. En opa en oma met hun eigen hond.
Author
Publisher Name
Janssen-Fotografie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *