Familie fotoshoot met 13 personen

Deze familie kwam met 13 personen naar de studio, 5 kleinkinderen en 8 volwassenen. En zoals je ziet staan opa en oma vol trots met alle kinderen en kleinkinderen op de familie foto. Een superleuke spontane foto.

“Kunnen jullie ook grote groepen kwijt?” Die vraag krijgen we vaker. Maar in onze grote familie fotostudio is dat geen enkel probleem. Wij zijn daar zelfs helemaal op ingespeeld. Door de extra grote achterwanden past iedereen er prima op.

Ook hebben we een kinderstoel, zijn we rolstoel en kinderwagen vriendelijk en hebben we gratis entertainment in de studio in de vorm van onze fotograaf Henry (en Pluto niet te vergeten). Want niet alleen maken we mooie familie foto’s, het moet ook leuk zijn om op de foto te gaan. Een echt familie uitje. En het gelach uit de studio is regelmatig te horen, dus dat zit wel goed.

En wil je naar buiten (en laat het weer het toe wat helaas in ons kikkerlandje niet altijd het geval is), dan is dat geen enkel probleem. Wij hebben een grote buitenlocatie met veel verschillende hoekjes. En bijkomend voordeel: de fotoshoot kan altijd doorgaan want ook de fotostudio is voor jullie gereserveerd. Dat is wel zo fijn als het toch al zo lastig was om alle agenda’s bij elkaar te leggen en een datum te prikken.

Familie fotoshoot

Tijdens de familie fotoshoot maken we natuurlijk een aantal familie foto’s. Verschillende opstellingen, want iedereen is anders en je wilt de mooiste groepsfoto kunnen uitzoeken tijdens de uitzoekafspraak. En daarna gaan we met de verschillende groepjes aan de slag. De gezinnen apart, broers en zussen en met het oude gezin nog eens op de foto (wanneer doe je dat nu nog?). Alle kleinkinderen op de foto, soms alleen en meestal ook nog met opa en oma. En als de tijd het toe laat fotograferen we ook de broertjes en zusjes samen en maken we portretfoto’s. En heb je een hond die deel uitmaakt van de familie en die  je graag op de foto wilt zetten, dan is dat geen probleem. We zetten een heerlijk bakje water neer en maken ook met de hond nog een paar foto’s.

Deze familie kwam met 13 personen naar de studio, 5 kleinkinderen en 8 volwassenen. En zoals je ziet staan opa en oma vol trots met alle kinderen en kleinkinderen op de familie foto. Een superleuke spontane foto.

Alle kleinkinderen met ballonnen op de foto

Opa en oma hadden een foto van de kleinkinderen in de kamer hangen, waar ze graag een nieuwe vergroting van wilden. Ze waren inmiddels al een stukje gegroeid. Dus de ballonnen werden tevoorschijn gehaald en alle kleinkinderen gingen op de foto met ballonnen. Dolle pret natuurlijk, want niets is zo leuk om met ballonnen te spelen. Zeker als het van die reuze ballonnen zijn. Deze super leuke foto hangt nu aan de muur te prijken.

Vervolgens gingen de gezinnetjes op de foto en ook werden er nog wat portretten gemaakt. En ook opa en oma alleen en samen met de kleinkinderen stonden voor het decor en het “oude” gezin werd vastgelegd. Een superleuke fotoshoot waar we het nog heel moeilijk mee gingen krijgen.

De uitzoekafspraak

Want na de fotoshoot met Henry wordt eerst een superleuk filmpje gestuurd met een aantal leuke foto’s uit de shoot. Zo heb je al een mooi beeld van wat er gemaakt is. En dan gaan we samen met jullie alle foto’s bekijken. Het lastigste moment, want er zijn zoveel leuke foto’s. We bekijken de foto’s op een grote tv en omdat we een heel handig uitzoekprogramma hebben, lukt het uiteindelijk altijd.

Vervolgens gaan we kijken wat de wensen zijn. Een mooie vergroting, een collage, of een bijzondere vorm? Het kan allemaal. En bij het uitzoeken kunnen we, door ons speciale programma, ook nog laten zien hoe het bij jullie aan de muur komt te hangen. Zo past het eindresultaat altijd in jullie interieur en heb je er nog jaren plezier van.

Een kleine greep uit alle mooie foto’s die we tijdens de family fun fotoshoot hebben gemaakt.

Deze familie kwam met 13 personen naar de studio, 5 kleinkinderen en 8 volwassenen. En zoals je ziet staan opa en oma vol trots met alle kinderen en kleinkinderen op de familie foto. Een superleuke spontane foto. Deze familie kwam met 13 personen naar de studio, 5 kleinkinderen en 8 volwassenen. En zoals je ziet staan opa en oma vol trots met alle kinderen en kleinkinderen op de familie foto. Een superleuke spontane foto. Deze familie kwam met 13 personen naar de studio, 5 kleinkinderen en 8 volwassenen. En zoals je ziet staan opa en oma vol trots met alle kinderen en kleinkinderen op de familie foto. Een superleuke spontane foto.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *