Een familiefoto shoot van een gezellig gezin

Een fotoshoot met een gezellige familie

De wens van deze familie

Van deze gezellige familie kregen we het verzoek een ongedwongen, gezellige familiefoto te maken. Omdat de familie bestaat uit een spontaan gezelschap was dat niet heel erg moeilijk.  Het was een fijne groep mensen die allemaal wel in zijn voor iets leuks.

De uitvoering

Dat hoef je Henry maar half uit te leggen en er ontstaat een meteen een idee. Zo fotografeerde hij de hele groep maar ook de ‘eigen kinderen’ met pa en de ‘eigen kinderen’ met moeders. Natuurlijk ook broers en zussen samen en stelletjes apart. Tijdens de uitzoek afspraak ontstond het idee van een lange collage voor in de gang. Omdat Bianca en Dook al hadden opgemeten hoe lang deze mocht worden kon Danny meteen aan de slag.

Het resultaat van de familiefoto shoot

Eerst werden de foto’s uitgezocht, een selectie met alle favorieten. Daarmee werd een schets gemaakt terwijl iedereen zijn of haar ideetjes kon inbrengen. Dankzij ons handige uitzoek programma kunnen we snel schakelen en meteen een voorbeeld maken. Nadat we het materiaal hebben afgesproken kan de digitale afdeling aan de slag. Al snel kon de familie deze prachtige collage van wel 2,5 meter lang komen ophalen!

Een fotoshoot met een gezellige familie

En wat Bianca en Dook er zelf van vonden? Lees hier hun reactie:

De foto hangt prachtig in onze gang. Ik ben meerdere malen tegen Dook aangelopen want hij staat steeds onverwacht stil als hij weer iets “nieuws” opmerkt.

Het was een hele beleving, maar vooral de ongedwongen en ontspannen manier waarop Henry ons aan het lachen maakt was geweldig. Net voordat hij de foto maakte zei hij tegen Bob, kietel je zus eens..! Dat heeft zo’n leuke broers – zus foto opgeleverd.Maar de vader-dochter foto vinden wij echt uniek. Hoe komt hij op het idee om Julia op de rug van haar vader te laten springen! Er zit zoveel in deze foto, liefde, gekkigheid en een vader-dochter band waar niemand ooit tussenkomt.

Verder vond ik dat hij onze “missie” feilloos aanvoelde, hij pakte vader met zijn kids, moeder met haar kids, de stelletjes maar ook iedereen bij elkaar, complimenten!

Verder willen we jou ook bedanken voor je geduld als je hele studio ineens volloopt met een stel prettig gestoorden 🙂 Fijn dat je uit 9 meningen 1 prachtige collage hebt weten te maken.

Wij zijn superblij met ons unieke kunstwerk, en zullen er nog heel lang van genieten.

Dankjewel voor alles, enne… we komen terug voor een zelfde formaat foto, maar dan met onze kleinkinderen erop..:)

Met vriendelijke groeten,

Bianca & Dook

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *