Familie fotoshoot met het Family Fun Fotoshoot pakket

Spontane familiefoto's

Het is zover! Er is een datum gevonden waarop de hele familie beschikbaar is. Opa’s, oma’s, neven, nichten, ooms en tantes, de hele club bij elkaar. Een mooi moment om dat vast te leggen met een echte familie fotoshoot. En dat doe je eenvoudig met ons family fun fotoshoot pakket. Twee pakketten speciaal voor jou gemaakt, zodat je vooraf precies weet wat het kost. Of je nu met een kleine of grote familie komt.

Spontane familie fotoshoot

Vaak denken mensen bij een studio fotoshoot aan statige portretten, strakke opstellingen en verplicht lachen. Maar een fotoshoot kan ook heel gezellig zijn! Stoeiende kinderen, groepsknuffels en de kieteldood komen dan ook regelmatig voor bij Henry in de studio.

De fotostudio is erg ruim en biedt daarom ook plek aan grote families. Binnen een shoot kun je variëren in verschillende groepjes, naast de groepsfoto kun je ook je gezin, de kinderen of bijvoorbeeld opa, oma en de kids apart laten fotograferen.

Family Fun Fotoshoot!

familie fotoshoot nijmegen familie fotoshoot met veel variatie

Vele families komen vrijwel zonder  verwachtingen naar de studio en vertrekken na de shoot weer met een glimlach op het gezicht. ‘Dat was nog veel leuker dan verwacht!’ en ‘Oh wat doet Henry dat toch leuk!’ zijn voorbeelden van uitspraken die regelmatig voorbijkomen als mensen de studio uitkomen.  Een echte Family Fun Fotoshoot dus!

Maar niet alleen de shoot zelf, ook het ‘proces’ er naartoe vinden veel mensen leuk! Meiden die met mama de mooiste kleur lippenstift en het beste kapsel uitzoeken, vader en zoon die kijken welke spijkerbroek het mooist is en oma die nog twijfelt welk blouseje nou het beste staat.

Wil jij ook een familie fotoshoot?

Helemaal zin gekregen in ook een fotoshoot? Of wil je een shoot cadeau doen? Dat kan! Ons studiopakket bestaat uit niet alleen de fotoshoot maar ook krijg je een cd met alle foto’s met een klein watermerkje, een vergroting van 50×50 en 4 hoge resolutie bestanden. En natuurlijk de uitzoekafspraak, waar Andréa, Michelle en Nancy alle foto’s met jullie bekijken. En kies je voor een mooie familiefoto of juist een familie collage? Tijdens de uitzoekafspraak nemen wij daar voldoende tijd voor. Zo komt de perfecte vergroting aan de muur te hangen!

Voor groepen tot 11 personen kost de shoot inclusief alle extra’s 195 Euro. Ben je met meer dan 10 personen? Dat is geen enkel probleem in onze studio. Wij hebben een grote studio en plannen voldoende tijd voor jullie in. En de prijs van dit family fun fotoshoot pakket (meer dan 10 personen, inclusief alle extra’s) kost € 250 Euro.

Dankzij onze vele verschillende achtergronden is er altijd voor ieder wat wils. Heb je zelf nog ideeën, deel ze vooral! Persoonlijke tintjes in een shoot zijn altijd leuk en Henry denkt in de studio graag mee!

Dus trommel je familie op en dan zien we jullie hopelijk snel bij ons in de studio!

Spontane familiefoto's familie foto altijd anders moeder en dochter foto Vader en zoon foto

Summary
Familie fotoshoot met het Family Fun Fotoshoot pakket
Article Name
Familie fotoshoot met het Family Fun Fotoshoot pakket
Description
Het is zover! Er is een datum gevonden waarop de hele familie beschikbaar is. Opa’s, oma’s, neven, nichten, ooms en tantes, de hele club bij elkaar. Een mooi moment om dat vast te leggen met een echte familie fotoshoot. Boek snel en we zien je in de fotostudio in Macharen (bij Oss)
Author
Publisher Name
Janssen-Fotografie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *