Familie Hurkmans in de studio

Familie Hurkmans in de studio

Hiep Hiep Hoera… Opa 70 jaar

Bij een bijzondere dag als deze hoort ook een bijzonder cadeau. En wat is er nu mooier dan een blijvende herinnering cadeau geven. Een fotoshoot inclusief vergroting bij Janssen-Fotografie.

Mooie, frisse, nieuwe foto’s aan de muur. De foto’s die er nu hangen zijn toch al weer een paar jaartjes oud. En natuurlijk wil je later ook naar foto’s van ‘vroeger’ kunnen kijken. Zo vertelde oma dat ze het zo jammer vindt, dat ze zo weinig foto’s van haar jeugd heeft met haar familie. Kortom een hele mooie kans om van deze generatie wel een collectie foto’s te maken!

‘Achteraf was het juist heel erg leuk!’

Opa, oma, kinderen en kleinkinderen met z’n achten kwam de familie Hurkmans bij ons in de studio.

Vooral oma zag er een beetje tegenop, een statige houding, netjes stil staan en leuk lachen. Nee foto’s zijn niet zo haar ding. Des te groter was de verbazing toen bleek dat fotograaf Henry hele andere dingen van plan was. Rennende kinderen en spontane foto’s. ‘Achteraf was het eigenlijk juist heel erg leuk!’ vertelde ze ons.

We vroegen ook de stoere jongeman wat hij van de fotoshoot vond: ‘Super leuk! En ik zou best nog een keertje willen.’ was zijn antwoord. De ‘Pluto knuffel’ van Henry viel wederom enorm in de smaak.

De familie Hurkmans was al vaker langs onze Studio gereden, een heel mooi gebouw vinden ze het, het valt op! Ook had een deel van het gezelschap al ooit bij ons voor de camera gestaan, en zij kwamen dan ook graag terug, samen met de rest van de familie.

‘We zijn heel erg tevreden, de foto’s zijn mooi en de kinderen konden lekker zichzelf zijn. Niks moet en alles mag, dat was erg prettig.’ zei opa tot slot. Dat is natuurlijk altijd fijn om te horen.

Bedankt voor jullie vertrouwen en heel graag tot ziens!

Familie foto’s: het resultaat

Familie Hurkmans in de studio

Summary
Description
Hiep hiep hoera! Opa 70 jaar en als cadeau gaat iedereen mee naar de studio voor een heuse familiefotoshoot. Wat een leuk cadeau. Wat is er nu leuker dan een blijvende herinnering cadeau doen. Altijd leuk om later terug te kunnen kijken. (Familie) Fotoshoots zijn leuk!
Author
Publisher Name
Janssen-Fotografie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *