“Super leuke family fotoshoot gehad en zelfs de hond staat er mooi op!!!
Al meerdere fotoshoots gehad en telkens weer met een super resultaat!!
Ditmaal hebben wij gekozen voor ROND”

Wendy Megens – van Leur

“Het was een fantastische shoot. Je vraagt je af hoe het zal gaan met 4 kleine kinderen maar dat was geen enkel probleem. Men weet een ontspannen sfeer te creëren waardoor dat allemaal vanzelf gaat. Het resultaat is prachtig.”

Henk Kempen

“Fijne en gezellige fotostudio en het eindresultaat is prachtig!”

Frank van Logten

“Een superleuke familieshoot gehad bij Janssen. Lekker los, speels en ongedwongen. De kinderen hebben net als wij enorm gelachen en genoten! De uitzoeksessie was een feestje, wat een mooie foto’s. We kunnen niet wachten totdat het resultaat aan de muur hangt…Bedankt!”
Esther van Grunsven

“Afgelopen weekend super leuke familie shoot gedaan bij Janssen. Heerlijk ongedwongen en wat is Henry goed met kinderen! Volgens mij krijgt hij iedereen goed op de foto!”
Mariël Bogaerts van Hulten

“Fijne, persoonlijke benadering waardoor “tijdelijk model zijn” niet zo ervaren wordt en er prachtige foto’s als resultaat uitkomen. Geen “geposeer”, maar fijn natuurlijk beeldmateriaal! Daar word ik blij van!”
Mariëlle Henzen – van Boekel

“Tot twee keer toe een schitterende reportage gemaakt. Dankzij de creatieve ingeving van Henry, verraste het eindresultaat van de laatste mij zelfs.”
Lon van Haren

“We hebben een Baby-first year pakket en hebben tot nu toe de zwangerschaps en new born shoot gehad. In één woord geweldig!! Wat een prachtige foto’s maken Henry en Danny. Ze denken goed mee met je wensen en leggen dit super mooi vast op de foto’s die eruit komen. We zijn benieuwd naar de overige shoots, maar dat zullen ook weer fantastische plaatjes opleveren! Kortom kwalitatief top fotograven!!”
Cindy van Uden

“Janssen-fotografie maakte voor ons 4 prachtige geboorte kaartjes. En 2 geweldige shoots van onze kinderen. We genieten dagelijks van een grote foto op linnen en een op glas. Prachtige studio en geweldig personeel. Kundig maar ook maatwerk.”
Gerty van Bergen

“Na een super leuke en gezellige shoot, vandaag de foto’s uit mogen zoeken… Dat viel niet mee alles was even mooi! Echt heel blij mee! Bedankt!”
Tamara van den Berk

“Het “abonnement” van baby’s eerste jaar is echt n aanrader! 4 keer een super mooie reportage van onze kleine uk, wij zijn er ongelooflijk blij mee!”
Manon van der Laan-Vos

“Zaterdag een superleuke ontspannen zwangerschaps shoot gehad met mijn man en dochter van 6 jaar! Ook net als 6 jaar geleden door Henri mooi op de foto gezet; vanochtend het resultaat mogen bewonderen en wat waren ze prachtig…. Naast het pakket nog meerdere foto’s uitgezocht aangezien ik niet kon kiezen; zeker de prachtige foto’s van Caithlin! Nogmaals bedankt het was super net als het resultaat!”
Marjanne Steenbekkers-van Engelen

“Vorig jaar een fotosessie met de hele familie gedaan. Professionele foto’s gemaakt in een ongedwongen sfeer. Mooie studio.”
Jonna Manie