Eindexamen gedaan en op zoek naar een leuk cadeau: geef een senior portret fotoshoot

senior portret shoot

Yes, je bent geslaagd voor je examen, Gefeliciteerd. Wat een prestatie! Daar heb je je al jarenlang voor ingezet en nu dit mooie resultaat als kers op de taart. Daar hoort een passend cadeau bij, maar wat? Ooit gehoord van een senior portret fotoshoot? Een trend die is overkomen waaien uit de Verenigde Staten. In het eindexamenjaar laten de “oud” studenten foto’s van zichzelf maken. Vaak een cadeau van papa en mama.

Maar wat krijg je dan in zo’n shoot?

senior portret fotoshoot senior portret shoot Variatie senior portret shoot romantische senior portret fotoshoot

 

Senior Portret fotoshoot

Een senior portret fotoshoot is een fotosessie van jou als geslaagde. Een mooie fotoshoot waarbij je zelf je make up en haar doet. Je komt naar de studio en we kiezen een tweetal achtergronden. Daarmee maken we een leuke serie. Wil je nog een keertje van kleding wisselen dan kan dat natuurlijk ook. Zo krijg je een hele serie leuke en spontane foto’s. Van de shoot maken we een superleuk clipje wat we je binnen een paar dagen toesturen. Die kun je dan downloaden op je telefoon. Ook krijg je alle bestanden in lage resolutie (voorzien van een logo) die je kunt uploaden naar je telefoon. En je mag een vergroting van 30 x 40 cm op fotopapier uitzoeken.

portret foto senior portret shoot senior portret fotoshoot simpel senior portret shoot favoriete outfit Stoere senior portret fotoshoot

In de studio

Er worden wat foto’s gemaakt waar je helemaal op staat, maar ook een paar mooie portretten. Met speciale glamour verlichting voor een mooi effect. Zo zit er voldoende variatie in de serie. En wil mama, papa, opa of oma toch een mooie vergroting, dat kan natuurlijk altijd. We maken altijd een uitzoekafspraak waar we samen even alle foto’s doorkijken.

senior portret shoot herinneringen senior portret shoot sprankelend variatie senior portret shoot hoe gaaf een senior portret shoot senior portret fotoshoot

Senior portret stoer

 

Een Senior Portret fotoshoot kost 195 Euro, inclusief de shoot, het filmpje en de vergroting. Wil je meer informatie over de shoot of wil je de shoot graag in de vorm van een kadobon geven, dat kan. In de winkel zijn de bonnen af te halen en wanneer je ze bestelt via de website dan sturen we ze gratis naar je toe.

I can and I will. Watch me!

senior portret shoot

hippie senior portret shoot

glamour shoot

stijlvolle senior portret shoot

take a pose senior portret fotoshoot

De stijl bepaal jij

gevarieerde senior portret shoot

senior portret shoot

zwart wit senior portret shoot

 

 

mooie senior portret fotoshoot

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *