Een zwangerschapsshoot vol vertrouwen

Een zwangerschapsshoot vol vertrouwen

Grootste wonder

Gerommel in je buik, teentjes zo klein. Kleine schopjes, het voelt zo fijn. Je buik die groeit groter en ronder. Het leven in jou is het grootste wonder! Iedere zwangerschap is prachtig op zijn eigen manier en daarom kiezen veel mensen ervoor dit bijzondere moment vast te laten leggen. Ook voor een zwangerschapsshoot ben je bij Janssen-Fotografie aan het juiste adres.

David en Anika hebben een jaar geleden hun bruiloft laten fotograferen door ons. ‘Dit was een hele prettige ervaring. Ik kom oorspronkelijk uit Oss, maar we wonen tegenwoordig in Waalwijk. Toch hadden we meteen zoveel vertrouwen in de fotograaf dat het de afstand meer dan waard was. We werden meteen op ons gemak gesteld en er waren prachtige voorbeelden. Dat gaf ons heel veel vertrouwen! Tijdens een familieshoot hebben we Henry al leren kennen, we wisten dat hij bijna alle studio fotografie op zich neemt. Ook met hem was er al snel een klik en dat heeft ons doen besluiten om onze zwangerschapsshoot ook door Janssen-Fotografie te laten verzorgen.’

Een zwangerschapsshoot vol vertrouwen

Zwangerschapsshoot en een koffer vol kleren

Met een koffer vol verschillende outfits kwam het jonge stel aan bij onze studio. ‘Een beetje zenuwachtig dat wel, maar het vertrouwen was er nog steeds. Mijn hele kledingkast had ik mee genomen.’ vertelde Anika. ‘Inclusief je mooie groene jurkje op aanraden van mij. Die wilde je bijna thuis laten!’ vulde David aan. Zo zie je maar weer, ook mannen kunnen een goede kijk hebben op kleding!

Het stel is heel erg tevreden met het resultaat, ook de foto’s in het groene jurkje! Voorafgaand aan de shoot houden we meestal een kort gesprekje over wat de wensen en verwachtingen zijn. ‘Dit was heel prettig, even rustig zitten wanneer je aankomt, doorspreken wat je wil en niet snel snel snel voor de camera moeten staan.’

Wij zijn heel erg blij dat we deze mooie shoot hebben mogen verzorgen. Wij wensen jullie alle geluk van de wereld toe met jullie kindje.

Een zwangerschapsshoot vol vertrouwen

Een zwangerschapsshoot vol vertrouwen

 

 

Summary
Een zwangerschapsshoot vol vertrouwen
Article Name
Een zwangerschapsshoot vol vertrouwen
Description
Gerommel in je buik, teentjes zo klein. Kleine schopjes, het voelt zo fijn. Je buik die groeit groter en ronder. Het leven in jou is het grootste wonder! Iedere zwangerschap is prachtig op zijn eigen manier en daarom kiezen veel mensen ervoor dit bijzondere moment vast te laten leggen. Ook voor een zwangerschapsshoot bent u bij Janssen-Fotografie aan het juiste adres.
Author
Publisher Name
Jansssen-Fotografie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *