Een newborn fotoshoot met een tweeling

Een newborn fotoshoot met een tweeling

Soms krijg je niet één kleine Newborn, maar worden jullie de gelukkige ouders van een tweeling. Twee hele kleine mensjes, zo lief en schattig.

Vaak hebben we dan al een paar weken van te voren de vraag gekregen: “kunnen jullie ook een Newborn fotoshoot van een tweeling maken?” Dat kunnen wij zeker. En natuurlijk beseffen wij ook dat een tweeling Newborn fotoshoot niet alleen heel anders is voor de ouders, zo is dat ook voor ons. Je hebt vaak te maken met twee kleintjes met hun eigen gewoontes. En soms gaan die heel goed samen. Zo ook bij deze twee kleine baby’tjes.

Start van de tweeling Newborn fotoshoot

Zoals gebruikelijk was het lekker warm in de fotostudio en hebben we alles al klaar gezet. De kleintjes waren nog een beetje wakker, maar begonnen al een klein beetje te soezen. Na een kort gesprekje met de ouders spraken we af om met de foto’s van de twee samen te starten. Vervolgens maken we dan nog enkele foto’s alleen. De kleintjes begonnen al heerlijk te soezen en toen de eerste vertrokken was, begonnen we langzaamaan met de shoot.

De eerste zus werd neergelegd en vervolgens legden we haar tweede zusje bij haar. Je kon zien dat ze goed gewend zijn om zo dicht bij elkaar te zijn, want ze vonden het allemaal prima. We maakten een paar mooie foto’s in een wrap en onder een mooie deken.

En ook nog apart op de foto

De twee kleine meisjes vonden het allemaal prima. Ze sliepen heerlijk door het eerste deel van de Newborn fotoshoot heen. Tijd om ze klaar te maken voor het tweede deel. Om eenheid in de shoot te houden kozen we om dezelfde props te gebruiken. De kleine baby’tjes krijgen samen hun eigen baby first year album, dus naast een gezamenlijke pagina, wilden we ook een aantal pagina’s waar ze alleen zouden stralen.

Een newborn fotoshoot met een tweeling

Een newborn fotoshoot met een tweeling

 

Papa en mama waren daarbij de hele tijd in de buurt en konden ondertussen met de helft van de tweeling die niet op de foto ging, heerlijk knuffelen en warm houden.

Ook dat leverde een aantal supermooie foto’s op. En dat bleek ook wel tijdens de uitzoeksessie een paar dagen later. Want met twee van de mooie meisjes is het superlastig om de mooiste uit te kiezen. Uiteindelijk is het toch gelukt en kijken we uit naar de volgende sessie waar we deze kleine Newborns als baby’tjes die al kunnen zitten terug zien. Tot snel!

Een newborn fotoshoot met een tweeling

Een newborn fotoshoot met een tweeling

Wil je meer informatie over een Newborn fotoshoot?

Wij hebben een superleuke folder gemaakt die we je graag toesturen. Daarin staat hoe wij werken, hoe onze studio eruit ziet, natuurlijk een aantal mooie voorbeelden, tips en tricks voor tijdens de afspraak, de prijzen en hoe je een afspraak inplant. Die folder kun je bij ons opvragen via de mail: info@janssen-fotografie.nl

Weet je al zeker dat je een fotoshoot wilt inplannen, dan kun je contact opnemen via ons telefoonnummer 0412-648584 of via de mail info@janssen-fotografie.nl. Daar kun je ook je plekje reserveren voor over een paar maanden, zodat er dan altijd een plaatsje voor je beschikbaar is.

Supertip

Ken je iemand die zwanger is en wil je echt een persoonlijk cadeau geven. Wij hebben cadeaubonnen in alle soorten en maten. Die sturen we gratis naar je op. Die kunnen de aanstaande ouders dan bij hun Newborn fotoshoot of Baby First Year abonnement leggen. Want Newborn foto’s zijn een mooie herinnering aan deze prille tijd.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *