Een mooie zwangerschaps fotoshoot

Een mooie zwangerschapsshoot-1

Grote avonturen beginnen klein…

En dan ben je zwanger. Voor de eerste, tweede of derde keer. Hoe vaak je ook zwanger bent het blijft toch heel bijzonder. Eerst weten jullie het alleen, een klein geheimpje, pril maar ook zo mooi. Dan groeit je buik wat groter en mag iedereen het weten. Jullie gezinnetje wordt uitgebreid. De eerste schopjes, lichte belletjes in je buik, net voelbaar. Maar die bijzondere momentjes kun je snel delen met je partner als de schopjes intenser worden en je wanneer je je hand op je buik legt, contact kunt maken.

Een mooie zwangerschapsshoot-1

De babykamer inrichten en klaar maken, allemaal mooie momentjes waar je, ook al ben je soms wat moe, zo van kunt genieten. Net als van je mooie buik waar dat kleine wondertje in groeit. Je straalt van geluk en iedereen kijkt vol bewondering als je langs loopt.

Een mooie zwangerschapsshoot-1

Een mooie zwangerschaps fotoshoot

En na 9 maanden is het voorbij. En ook al klinkt het ongelofelijk, je vergeet zo snel hoe mooi je ook al weer zwanger was. Hoeveel je straalde en hoe mooi je bent. Maar wanneer een zwangerschaps fotoshoot laat maken, kun je die herinnering altijd bewaren. Doordat wij in onze fotostudio veel decors en achtergronden hebben kun je bij ons voor vrijwel elke sfeer terecht. Stoer, romantisch, lief of sportief. Met je partner, eventuele kinderen, je hond en alleen, tijdens de shoot kunnen we variëren in samenstelling en/of achtergrond. En natuurlijk is het ook mogelijk om een mooie foto te maken voor het geboortekaartje.

Een mooie zwangerschapsshoot-1

Een mooie zwangerschapsshoot-1

Twee pakketten, allebei bijzonder

Een mooie zwangerschapsshoot-1 Een mooie zwangerschapsshoot-1

Wij hebben twee pakketten waarmee je je zwangerschap kunt vastleggen.

De zwangerschapsfotoshoot waarbij je alleen, met je gezin/partner op de foto gaat en wij gevarieerde foto’s maken. Daar maken wij een leuk filmpje van die je binnen enkele dagen in de mail terug vindt. Tijdens de uitzoekafspraak zoeken we de 2 hoge resolutiebestanden uit (leuk voor het geboortekaartje !) en een vergroting van 50 x 50 cm, waarbij je zelf mag kiezen of je die op canvas, foto, dibond wit of aluminium laat afdrukken. Maar wil je iets anders dan kan dat natuurlijk ook en kun je ook kiezen voor 50 Euro afdruk tegoed. En natuurlijk krijg je alle foto’s op lage resolutie (voorzien van ons beeldmerkje onderin de foto). De prijs van dit pakket bedraagt €195,-

Of je kiest voor ons tweede pakket: het Baby First Year abonnement. Een voordelig pakket waarbij je vier fotoshoots (zwangerschap, New Born, rond de 9 maanden (zittend) en het eerste jaar) laat maken. Na elke shoot maken we een leuk filmpje dat je binnen enkele dagen in de mail terug ziet. Na elke sessie kiezen we de mooiste en liefste foto’s uit van jullie kleintje waar we na de laatste sessie een mooi fotoalbum van 20 pagina’s maken die in een mooie, speciaal voor jullie ontworpen bewaarbox, wordt geleverd. Elk album is bijzonder en wordt voor jullie opgemaakt.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *