Een mooi kinderportret

een mooi kinderportret

Je bent trotse ouders van jullie kind of kinderen en dat mag iedereen weten. En er zijn ongelofelijk veel manieren waarop je dit kunt laten zien. Alsmaar vertellen over die knappe school prestaties van je dochter of maar blijven praten over alle sportwedstrijden die je zoon wint.

Maar heb je er ooit over nagedacht dat een foto vaak meer zegt dan 1000 woorden? Vaak komen gezinnen zonder al te veel verwachtingen langs bij ons in de studio. Henry zorgt iedere dag weer voor een feestje in de studio en dat is terug te zien in de foto.

een mooi kinderportret

In deze tijd zijn de vrolijke, speelse gezinsfoto’s erg geliefd binnen het gezin en bij opa en oma. Maar vandaag leggen we de nadruk op de kids. Binnen de vrolijke shoot worden er vaak ook portretten geschoten. En door met deze portretten te spelen krijg je meer dan een foto aan de muur, het wordt bijna kunst!

In de uitzoekafspraak die volgt ma de fotoshoot kunnen we spelen met de portretten. Vaak zorgt een bepaalde, vaak onverwachte uitsnede voor het echte wauw effect. En door de vele materialen die wij tot onze beschikking hebben, hebben we voor iedere woonkamer, elke foto en ieder kind het geschikte totaalplaatje.

En wat maakt het wauw effect nou echt af? Kies het juiste formaat! Plak met schilders tape verschillende afmetingen op je muur en wees niet bang om uit te pakken. We horen af en toe nog ‘had ik nu toch maar een maatje groter genomen’ en dat is natuurlijk zonde!

Wil jij nou ook een bijzonder, eigen en uniek portret aan jouw lege muur? Kom dan snel langs en maak een afspraak!

Of zet het op je verlanglijstje voor Sinterklaas of de Kerstman; het kan nog!

 

Summary
Een mooi kinderportret
Article Name
Een mooi kinderportret
Description
Je bent trotse ouders van jullie kind of kinderen en dat mag iedereen weten. En er zijn ongelofelijk veel manieren waarop je dit kunt laten zien. Alsmaar vertellen over die knappe school prestaties van je dochter of maar blijven praten over alle sportwedstrijden die je zoon wint. Maar heb je er ooit over nagedacht dat een foto vaak meer zegt dan 1000 woorden? Vaak komen gezinnen zonder al te veel verwachtingen langs bij ons in de studio. Henry zorgt iedere dag weer voor een feestje in de studio en dat is terug te zien in de foto.
Author
Publisher Name
Janssen-Fotografie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *