Een leuk filmpje bij de fotoshoot

een leuk filmpje bij de fotoshoot-collage_blog

Wanneer jullie informatie opvragen over de fotoshoot vertellen wij altijd dat naast de fotoshoot, de vergroting en de uitzoekafspraak er ook een leuk filmpje naar je toe wordt gestuurd.

Wat moet ik me dan bij het filmpje voorstellen?

Het filmpje maken Henry en Zoë binnen een paar dagen en voordat je de uitzoekafspraak hebt. In dat filmpje monteren zij een aantal foto’s die Henry tijdens de fotoshoot heeft gemaakt. En is Zoë op Zaterdag bij de shoot dan doen we er ook nog een kort filmpje bij. Zo heb je al een idee van wat er allemaal is gemaakt (en of jullie zijn blijven ‘plakken’).

Heb ik dan nog wel keuze tijdens de uitzoekafspraak?

Een andere vraag die vaak gesteld wordt: “zijn de foto’s uit het filmpje de foto’s waar we uit moeten kiezen?”. Een heel simpel antwoord: Nee, de keuze ligt bij jullie. Tijdens de uitzoekafspraak kijken we naar alle foto’s die zijn gemaakt tijdens de fotoshoot. En daar kunnen jullie een keuze uit maken. En of je nu een portret laat vergroten, we samen een collage maken of je foto in het ROND. afdrukken we maken het samen met jullie. Natuurlijk helpen we jullie daar graag bij en bruisen we met leuke ideeën.

een leuk filmpje bij de fotoshoot-collage_blog

Een leuk filmpje bij de fotoshoot, waarom?

Maar waarom maken we dan een leuk filmpje bij de fotoshoot? Omdat het soms gewoon niet lukt om binnen een paar dagen al een uitzoek afspraak met jullie in te plannen. Er moeten zoveel agenda’s bij elkaar gelegd worden. Maar iedereen is wel super benieuwd. Het filmpje geeft al vast een klein inkijkje in wat je kunt verwachten. Je kunt daardoor natuurlijk al samen overleggen welke pose je toch het mooiste vindt. En je ziet meteen hoeveel plezier jullie hadden tijdens de fotoshoot. Het is jullie persoonlijke film, jullie familie en/of kinderen in de hoofdrol gedurende een magische minuut. Alle leuke momenten bij elkaar en je kunt hem gewoon op je telefoon of computer opslaan, zodat je hem altijd kunt afspelen.

En hoe ziet dat er nu uit? Kijk zelf maar.

Dat wil ik ook!

En denk je nu dat wil ik samen met mijn familie en kinderen meemaken? Dat kan. Je kunt telefonisch contact opnemen (0412-648584) of via de mail: janssen-fotografie om een afspraak te maken. Tot snel!

Summary
Een leuk filmpje bij de fotoshoot
Article Name
Een leuk filmpje bij de fotoshoot
Description
Bij het maken van de afspraak vertellen we altijd dat je een leuk filmpje krijgt bij de fotoshoot. Maar wat krijg je dan eigenlijk? Lees snel verder...
Author
Publisher Name
Janssen-Fotografie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *