Een fotoshoot bewaart dat mooie moment voor altijd

Een fotoshoot bewaart dat mooie moment voor altijd

De tijd vliegt voorbij. Hoe vaak hoor je dat mensen niet zeggen. Of: “ze zijn zo groot”. En als je zelf kinderen hebt, dan weet je hoe waar dat is. De zomervakantie is nog niet voorbij of het is alweer kerstmis. Is het schooljaar nu al weer voorbij? We zijn allemaal druk bezig en de dagen worden snel weken en de weken worden maanden. 

Een gezinsfotoshoot is daarom perfect om even stil te staan in het moment. Zo hou je het moment voor altijd vast. Jullie veranderen, maar jullie foto’s blijven voor altijd hetzelfde.

Een fotoshoot bewaart dat mooie moment voor altijd Een fotoshoot bewaart dat mooie moment voor altijd

Op een mooie zaterdagochtend….

Op een mooie zaterdag ochtend kwam dit gezin met hun drie kinderen in de leeftijd van 2, 5 en 9 jaar naar onze fotostudio voor een mooie gezinsfotoshoot.  En nu ze er toch waren werden er ook foto’s gemaakt van de kindjes die heerlijk aan het spelen waren in de studio met elkaar en alleen. Lekker fris met een witte achtergrond.

Een fotoshoot bewaart dat mooie moment voor altijd Een fotoshoot bewaart dat mooie moment voor altijd Een fotoshoot bewaart dat mooie moment voor altijd Een fotoshoot bewaart dat mooie moment voor altijd

Portretten

Na het ronddollen in de studio, werd er een andere achtergrond gekozen, deze keer mooi donker grijs, en maakten we portretten van alle drie de kinderen. Twinkelende ogen die mooi in de camera keken. Met een mooie variatie en toch een eenheid. Want we zijn niet allemaal hetzelfde toch?

Een fotoshoot bewaart dat mooie moment voor altijd

En dan wordt het pas echt moeilijk.

En hoe makkelijk dan de studio sessie is, zo moeilijk wordt het dan om de mooiste foto’s uit te zoeken. Zo ook deze keer. Maar uiteindelijk koos dit gezin voor een mooie collage van drie foto’s als vergroting. Maar ook 3 RONDe portretten in hoogglans wit. Die inmiddels al mooi aan de muur hangen. Zo geniet je nog lang van deze fotoshoot. Ook al is de tijd alweer een paar maanden verder gevlogen.

 Dus zet de tijd even stil, maak een afspraak en kom met jouw gezin langs bij onze fotostudio! Tot snel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *