Dolle pret in de fotostudio met deze familie fotoshoot

familie fotoshoot met veel lol

Onze klanten zullen het allemaal vertellen, het is vaak een dolle boel in de fotostudio tijdens een fotoshoot. Er wordt veel gelachen en af en toe lekker gek gedaan.

Dolle pret in de fotostudio

En bij families doen niet alleen de (klein) kinderen graag mee met de pret. Ook opa en oma laten zich vaak niet onbetuigd. Zo ook bij deze familie. Nu had de familie al enige ervaring in het fotomodellen bestaan. Zij zijn al vaker in de studio geweest en toen was het ook al reuze gezellig. Maar nu was het weer tijd voor een nieuwe familiefoto.

Dolle pret in de fotostudio

 

Iets nieuws aan de muur?

Opa en oma wilden graag een nieuwe collage aan de muur. Maar ook de rest van de familie had haar eigen wensen. In ieder geval moest de foto’s heel spontaan zijn. En het plezier moest eraf stralen. Nu dat is zeker gelukt. Een spontane, maar zeker een hele mooie fotoshoot was het resultaat.

Naast het maken van foto’s geven we ook graag advies. Wij kijken dan mee naar het interieur. Zwart wit, kleur, speciale vormen of materialen. En het kan ook heel mooi zijn om de foto’s te bewerken. Dat is bij onze vergrotingen dan ook inbegrepen. Zo vonden wij bij deze familie een vergroting met minder kleurverzadiging erg mooi passen bij het interieur. Wat vind jij?

familie fotoshoot met veel lol

De nieuwe najaarstinten

Soms wordt er wel eens aan ons gevraagd welke kleuren het nu goed doen op de familie foto. Spijkerbroeken met een wit topje? Dat hadden we de vorige keer ook al. Nu blijft dat natuurlijk een hele mooie combinatie, maar het is echt niet de enige mogelijkheid. Kijk bijvoorbeeld naar de mode kleuren van dit seizoen. De kleuren van deze herfst, oker geel, paars, chili pepper rood (ik verzin het niet zelf) en bosgroen geven een hele mooie en rustige stijl, zoals ook op deze foto te zien is.

dolle pret in de fotostudio

Maar wil je nog meer leuke ideeën? Kijk dan ook eens op ons Pinterest bord, voor meer kleur inspiratie.

Wil je dat ook?

Opa en oma zijn dol op foto’s en zeker als jullie er als familie op staan. Een familie fotoshoot is daarom echt een cadeau waar je ze niet blijer mee kunt maken. Met als resultaat een mooie vergroting aan de muur, zodat jullie altijd in de buurt zijn.

En wij begrijpen ook dat het niet altijd eenvoudig is om iedereen bij elkaar te krijgen. Iedereen heeft het druk en er is zoveel te doen. De datum moet vaststaan en ook bij slecht weer wil je de fotoshoot door kunnen laten gaan. Maar in onze fotostudio kan de shoot altijd doorgaan. En bij mooi weer kunnen we altijd nog naar buiten gaan. De afspraak kan in ieder geval altijd doorgaan.

En zit je bij elkaar en liggen de agenda’s bij elkaar. Dan is het wel fijn om te weten of wij ook nog een plaatsje beschikbaar hebben op die tijd. Gelukkig hebben wij onze web agenda altijd bijgewerkt en kun je online kijken en meteen reserveren, zodat je zeker weet dat wij onze studio voor jullie familie fotoshoot vrijhouden. Tot snel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *