Collages in alle soorten en maten

Een mooi collage in de kapsalon

Susanne kwam met haar twee dochters naar de studio. Ze wou graag iets decoratiefs aan de wand om haar bedrijf aan te kleden. Susanne is namelijk eigenaresse van Knip en Zo in Macharen, een superleuke kapsalon waar Suzanne met veel passie mensen mooi maakt. Visage, knippen en styling Susanne heeft van haar hobby haar beroep gemaakt. En nu wilde ze ook graag een mooie wanddecoratie voor in haar kapsalon.

Fotomodellen in de dop

Iets wat dicht bij haar staat en wat past bij haar kapsalon. Nu heeft Susanne twee knappe dochters, dus de fotomodellen waren zo gevonden. En zo gezegd zo gedaan, de twee dames gingen op de foto bij Henry in de studio.

Schoenen, make up en haarlak alles was meegenomen en natuurlijk moesten ze zelf ook nog wat foto’s maken. De meiden maakten er een waar feestje van in de studio. En toen ze er toch waren maakte Henry ook nog wat stoere foto’s, foto’s waar ze heerlijk op aan het ravotten waren en hele gave portretten.

Kids fun fotoshoot

Want kom je met de kids voor een fun shoot naar de studio, dan kan dat allemaal in één keer. Dat maakte het natuurlijk wel moeilijk tijdens de uitzoekafspraak. Wat een hoop spontane foto’s. De wandversiering voor de kapsalon was redelijk snel uitgezocht. Een mooie collage met vijf foto’s waar dochters Renske en Silke in beeld uitleggen hoe je styling, kappen en make up combineert. Die collage prijkt dan ook al aan de wand van de kapsalon.

Een mooi collage in de kapsalon

Collages in alle soorten en maten

Is dat dan alles wat er mogelijk was met de foto’s. Nee wanneer je alles bij elkaar ziet, kun je nog tot veel meer collages komen, waarvan de superleuke make up en kapsalon shoot er één van is. Maar ook de foto’s waar de meiden aan het spelen zijn met een spring touw zijn heel geschikt in collage vorm. Of de stoere met hun race jacks. En wat dacht je van de mooie portretten. Tijdens de uitzoek afspraak kunnen wij samen met je meekijken om tot de gewenste wall art te komen. Susanne wist precies waar haar vergroting kwam te hangen en hoe groot het formaat was dat daar het beste bij paste. En dus kwamen we tot deze collage. Maar als we onze creativiteit de vrije hand gaven dan waren deze collages ook supermooi. Wellicht nog iets voor een ander plekje in de toekomst? (en wil je ook zo’n leuke kids fun fotoshoot en daar een mooie vergroting van maken maak dan een afspraak via mail of bel 0412-648584).

collages in alle soorten en maten-5 collages in alle soorten en maten-5 collages in alle soorten en maten collages in alle soorten en maten-5

collages in alle soorten en maten-5

 

Summary
Collages in alle soorten en maten
Article Name
Collages in alle soorten en maten
Description
Een collage maken we op maat, precies zoals je hem wenst. Samen kijken we naar de foto's en kiezen we de juiste maat.
Author
Publisher Name
Janssen-Fotografie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *