Bedrijfsfotografie voor een brochure

Je wilt je bedrijf natuurlijk op de juiste manier profileren. Via je website, social media, flyers en brochures. Professioneel, vakkundig, zakelijk met een sterke uitstraling.

Communicatie en uitstraling zijn belangrijk

Niet alleen komt dat tot uiting in het werk dat je aflevert. Dat wil je zeker ook in je communicatie naar voren laten komen. Zo ook bij Arton-beton BV , een bedrijf dat gespecialiseerd is in oplossingen voor complexe betonprojecten. Met een sterk staaltje vakwerk en heel veel kennis voltooien zij hun projecten.

Fotografie bouwproject

En om dit te communiceren naar de buitenwereld zien zij ook de kracht van het juiste beeld bij hun projecten. Daarom vroegen zij Henry om de beelden te verzorgen op verschillende momenten tijdens het bouwproject.

Op verschillende momenten toog Henry naar de herontwikkeling en nieuwbouw van Hoog Caterijne in Utrecht waar Arton beton als één van de dragende projectpartners aan het bouwproces meewerkte, om de details en het resultaat vast te leggen. Samen met Stefan van der Heijden, van Stefan Ontwerpt, werden de foto’s gebruikt voor drukwerk, website en andere communicatie uitingen. Het project werd afgesloten met het verzorgen van een brochure in de vorm van een hoogwaardig album met een bewaarbox.

Brochure met bewaarbox

Dit album met een speciale bewaarbox werd speciaal voor Arton ontworpen en door Janssen-Fotografie geleverd. Over elk detail is nagedacht. De kleurstelling, de uitgelichte foto’s, de teksten. Dit leverde voor Arton een boekwerk op dat zij kunnen gebruiken voor hun portfolio wanneer zij om tafel zitten met potentiële klanten. Een krachtig project.

One Comment on “Bedrijfsfotografie voor een brochure”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *