Image

LinkedIn profielfotoshoot

4 verschillende stijlen, inclusief 3 HR bestanden
Nu 99 Euro ex. BTW
Meer Informatie
Image
Image
Image
Image

"Zet je bedrijf in de spotlight"

Jouw bedrijf, jouw passie

Net buiten Oss, in het mooie Macharen vind je onze moderne fotostudio. Een grote studio met voldoende ruimte voor het maken van portretten en groepsfotografie zoals bijvoorbeeld een teamfoto. En daardoor zijn wij ook in het bezit van een grote verscheidenheid aan achtergronden zodat de fotoshoot kan plaatsvinden in de stijl die bij je past. Het maken van profielfoto’s voor bijvoorbeeld social media behoort tot onze specialiteiten. Maar ook een teamfoto, productfotografie, fotografie op locatie of foodfotografie behoort tot de mogelijkheden.

Foto’s op locatie


Wil je de foto’s liever bij je bedrijf maken, dan kom ik graag naar je toe. Niet alleen neem ik mijn technische uitrusting mee, maar ook mijn jarenlange ervaring en kennis. Ik denk graag mee en zit regelmatig aan tafel bij projectbesprekingen. Iets nieuws zie ik als een uitdaging. Zo heb ik voor de website van van der Heijden bouw in overleg bewegend beeld toegepast. Een nieuwe techniek, waar een speels element wordt toegevoegd aan de fotografie. Maar ook profielfoto’s voor bijvoorbeeld het “smoelenboek” of een mooie reportage van jouw bedrijf behoort tot de mogelijkheden. Doordat ik me grondig voorbereid kom ik altijd tot een goed resultaat. Bijvoorbeeld door het meenemen van een hoogtestatief of flitslampen, zodat je niet afhankelijk bent van alleen daglicht en de fotoshoot altijd lukt.

"Het lijkt me leuk om jouw bedrijf te leren kennen - Henry Janssen"

De fotoshoot aangepast op jouw bedrijf

Elk bedrijf heeft een eigen huisstijl, waar je veel tijd en energie in hebt gestoken. En natuurlijk wil je dat de fotografie daar goed bij aansluit. Daarom hebben we altijd even een kort overleg, zodat de foto’s daarbij passen. Natuurlijk zorgen we eervoor dat we ons vooraf verdiepen in jullie bedrijf, zo komen we samen tot het beste resultaat.

Veel faciliteiten aanwezig


In onze fotostudio zijn veel faciliteiten aanwezig. Wij zijn gelijkvloers en ruim opgezet. Rond onze studio is er voldoende (gratis) parkeergelegenheid, zodat je nooit ver hoeft te lopen. Ook hebben wij in de nabijheid de mogelijkheid om gerechten klaar te maken en voor te bereiden voor foodfotografie.

"Fotografie is onze passie en dat stralen we graag uit. En samen met jullie maken we er iets bijzonders van"

Image

Onze studio:

Landelijk gelegen in Macharen, net buiten Oss, staat onze moderne fotostudio. Een grote studio van 250m2 met voldoende ruimte en achtergronden zodat de fotoshoot altijd aansluit bij jullie stijl. En met een mooie buitenlocatie waar, indien het weer het toelaat, ook gefotografeerd kan worden.

Rond onze fotostudio is er voldoende (gratis) parkeergelegenheid. Dichtbij zodat je nooit ver hoeft te lopen. Wij zijn gelijkvloers en in de nabijheid is er gelegenheid tot de opmaak en bereiding van gerechten ten behoeve van foodfotografie.

Tevreden klanten:

Wij hebben in de loop der jaren al met vele bedrijven samengewerkt. Een kleine greep uit onze portfolio

van der Heijden bouw
Spierings kranen
Hendriks en van Bergen
Nature Crops
Fillie
van Heugten

Image