• baby fotoshoot
  • baby fotoshoot
  • zwangerschapfotoshoot
  • zwangerschap fotoshoot

Een klein mensje, zo pril en zo fijn. Wat ben ik blij dat ik jouw papa en mama mag zijn.

Wat blijft het bijzonder: het krijgen van een kindje. Na de zwangerschap is jullie baby eindelijk daar: zo lief en zo klein. Nog zo afhankelijk en volmaakt. Jullie gezin is geboren. Na die eerste prille weken, kijkt jullie baby met zijn oogjes steeds helderder de wereld in. Het eerste lachje en de eerste geluidjes. Nog wat weekjes wachten en het omrollen begint, het hoofdje omhoog de wereld wordt bekeken.

Zelf zitten en de eerste voorzichtige woordjes, een nieuwe mijlpaal in dit eerste jaar. Langzaam al mee eten aan tafel, wat gaat het snel. Al kruipend wordt het terrein verkend totdat, eindelijk, jullie kindje voorzichtig de eerste stapjes zet.

Baby First Year

In het eerste jaar van jullie kindje vinden er zoveel bijzondere momenten plaats: de groei van een New Born naar een wondertje dat al lopend de wereld verkent. Al die momenten wil je vastpakken en onthouden.

Die speciale momentjes die je ook zo snel weer vergeet, al lijkt dat nu nog niet zo. Maar vraag maar na aan collega ouders, dat eerste jaar vliegt voorbij met tal van nieuwe hoogtepunten.

Een mooie herinnering voor altijd

En daarom hebben wij ons Baby First Year pakket gemaakt. Om stil te staan bij al die mooie hoogtepunten. Waarbij we een aantal van die bijzondere momenten vast te leggen. Waar je langzaam je kindje ziet veranderen van een hulpeloze New Born naar een eigenwijze dreumes. Een mooie herinnering voor jezelf, maar ook om later aan je kleintje mee te geven. Mooie foto’s van het eerste jaar.

#Tip: nog op zoek naar een leuk kraamcadeau om te vragen of te geven? Kadobonnen die je kunt inleveren voor het Baby First Year abonnement zijn altijd een leuk en persoonlijk idee. Een mooie herinnering aan het eerste jaar van jullie kindje.

Eerste jaar fotoshoot
Baby First Year New Born fotografie 
Het eerste jaar… zo bijzonder
april 9, 2018 by admin 


Twinkle, twinkle little star En dan ben je zwanger. Je weet het zeker. Een klein wondertje speelt zich...


Read More
Een mooie zwangerschapsshoot-1
Baby First Year zwangerschapsfotografie 
Een mooie zwangerschaps fotoshoot
maart 20, 2018 by admin 


Grote avonturen beginnen klein… En dan ben je zwanger. Voor de eerste, tweede of derde keer. Hoe vaak...


Read More
Baby First Year
Baby First Year Baby fotografie 
Baby First Year pakket
oktober 18, 2017 by admin 


Het eerste jaar van je eigen kindje is een bijzonder jaar en wij begrijpen als geen ander dat je dat graag...


Read More

Baby first year pakketIn het eerste jaar van jullie kindje vinden er zoveel bijzondere momenten plaats: de groei van een New Born naar een wondertje dat al lopend de wereld verkent. Al die momenten wil je vastpakken en onthouden. Maar natuurlijk passen we het pakket aan aan jullie wensen. Daardoor kun je starten met de zwangerschap, die bijzondere 9 maanden, dat je je kindje bij je draagt of wanneer je een echt overzicht van het eerste jaar wil dan begin je met de New Born shoot.

Bij elke shoot nemen we samen even door wat jullie wensen zijn, zodat je album echt persoonlijk wordt. En wil je dat speciale mutsje wat oma heeft gebreid, die knuffel waar hij of zij altijd mee slaapt of het speelgoed waarmee wordt gespeeld meenemen, dan is dat natuurlijk geen probleem. Zo wordt het nog meer jullie persoonlijk herinneringsalbum.

Wat houdt het baby first year pakket in?

Op vier momenten kom je voor een fotoshoot naar de studio:
Bij de
– zwangerschap
– New Born
– wanneer je baby net kan zitten
als je kindje loopt rond het eerste jaar

Of

– New Born shoot
– als je baby net zijn hoofdje omhoog kan houden
– wanneer je kindje net zit
rond het eerste jaar wanneer de eerste voorzichtige pasjes worden gezet.

Na elke fotoshoot maken we samen een keuze uit de foto’s voor het boek. Na 4 fotoshoots gaan wij met jullie keuze aan de slag en ontwerpen we een mooi album. Dit album leveren we in een mooie persoonlijke bewaarbox. Na elke fotoshoot krijg je ook een leuk filmpje en alle bestanden op lage resolutie en voorzien van een watermerk.


De prijs van een Baby First Year abonnement bedraagt € 475,- inclusief alle 4 de fotoshoots en een 20 x 20 cm album met 20 bladzijden geleverd in een persoonlijke bewaarbox.


bfy 13

bfy 12

bfy 11

Bfy 10

bfy 9

BFY 8

BFY 7

BFY 6

BFY 5

BFY 4

BFY 3

BFY 2

BFY 1