Image
Image

HALLO!

EN WELKOM

Image

Wat blijft het bijzonder: het krijgen van een kindje. Na de zwangerschap is jullie baby eindelijk daar: zo lief en zo klein. Nog zo afhankelijk en volmaakt. Jullie gezin is geboren. Na die eerste prille weken, kijkt jullie baby met zijn oogjes steeds helderder de wereld in. Het eerste lachje en de eerste geluidjes. Nog wat weekjes wachten en het omrollen begint, het hoofdje omhoog de wereld wordt bekeken.

Zelf zitten en de eerste voorzichtige woordjes, een nieuwe mijlpaal in dit eerste jaar. Langzaam al mee eten aan tafel, wat gaat het snel. Al kruipend wordt het terrein verkend totdat, eindelijk, jullie kindje voorzichtig de eerste stapjes zet. Want dit abonnement is het mooiste cadeau wat je kunt krijgen en geven.

Image
Image

Waarom!

Een BFY abonnement


In het eerste jaar van jullie kindje vinden er zoveel bijzondere momenten plaats: de groei van een New Born naar een wondertje dat al lopend de wereld verkent. Al die momenten wil je vastpakken en onthouden.

Die speciale momentjes die je ook zo snel weer vergeet, al lijkt dat nu nog niet zo. Maar vraag maar na aan collega ouders, dat eerste jaar vliegt voorbij met tal van nieuwe hoogtepunten.

Een mooie herinnering voor altijd

En daarom hebben wij ons Baby First Year pakket gemaakt. Om stil te staan bij al die mooie hoogtepunten. Waarbij we een aantal van die bijzondere momenten vast te leggen. Waar je langzaam je kindje ziet veranderen van een hulpeloze New Born naar een eigenwijze dreumes. Een mooie herinnering voor jezelf, maar ook om later aan je kleintje mee te geven. Mooie foto’s van het eerste jaar.

Image
Image

BFY abonnement!

Drie mooie fotoshoots 


Bij elke shoot nemen we samen even door wat jullie wensen zijn, zodat je album echt persoonlijk wordt. En wil je dat speciale mutsje wat oma heeft gebreid, die knuffel waar hij of zij altijd mee slaapt of het speelgoed waarmee wordt gespeeld meenemen, dan is dat natuurlijk geen probleem. Zo wordt het nog meer jullie persoonlijk herinneringsalbum.

Op welke momenten vinden de fotoshoots plaats?

 

Op drie momenten kom je voor een fotoshoot naar de studio:
Bij de
– zwangerschap
– New Born
– als je kindje loopt rond het eerste jaar

Of

– New Born fotoshoot
– wanneer je kindje net zit (rond de 9 maanden)
– rond het eerste jaar wanneer de eerste voorzichtige pasjes worden gezet.

Image
Image
Image
Image

baby first year abonnement!

baby first year album


inclusief boutique album €399

DIT IS INCLUSIEF:
  • 3 fotoshoots in onze studio. daarbij worden 3 momenten vastgelegd: zwangerschap, New Born en 1 jaar of New Born, 9 maanden (zittend) en 1 jaar.
  • drie uitzoekafspraken
  • een video met een aantal leuke foto's van de shoots via de mail
  • een boutique album van 20 x 20 cm speciaal voor jullie ontworpen, met 10 dubbele sheets
  • alle foto's in lage resolutie voorzien van onze merknaam.

 

Image
Image
Image

BFY abonnement!

extra's


Het Baby First Year abonnement is uit te breiden naar jullie eigen wensen. Hieronder een korte opsomming van wat er zoal mogelijk is. Voor meer informatie vraag naar de mogelijkheden.

Uitbreidingen

  • Extra series (maximaal 6 series): €125 Euro inclusief 3 extra pagina's in het album
  • Extra pagina's € 25 per sheet (dubbele pagina)
  • Persoonlijke boutique bewaar box € 44
  • Album van 30 x 30 cm of 20 x 30 cm + € 150,00

 

 

Image

Een Baby First Year abonnement boeken

Om een Baby First Year abonnement te boeken neem je contact op met de studio (deze fotoshoot is niet via het reserveringsformulier te boeken).

Contact?


Wil je meer weten, dan kun je altijd langskomen of contact opnemen via de mail of bel naar 0412-648584.

Ontdek

onze specials


Natuurlijk kun je een foto inlijsten of een canvas aan de muur hangen. Maar met foto's kun je nog zoveel meer. Wat dacht van  ons dibond wit of aluminium materiaal.

Wil je nog iets 'specialers'? Neem dna eens een kijkje bij onze Specials. we kunnen zoveel met jullie foto's. wat dacht je van chromaluxe of een mooie museumprint. Of toch die eye catcher op acrylaat. En een piccola voor op het dressoir of bureau? Misschien is dat wel wat echt bij jou past.

En ben je uitgekeken op rechthoeken en vierkanten? Rond is het nieuwe vierkant en wij kunnen bij de uitzoeksessie laten zien hoe jou beeld er in het rond uit zou komen te zien

Onze galerie hangt vol met voorbeelden van onze materialen, rondjes en specials. Tijdens de uitzoekafspraak kijkt Andréa samen met jullie wat de wensen zijn en wat het mooiste materiaal is voor de foto's! Zo weet je zeker dat de vergrotingen mooi passen in jullie interieur.

Image
Image

Een Baby First Year abonnement boeken

Om een Baby First Year abonnement te boeken neem je contact op met de studio (deze fotoshoot is niet via het reserveringsformulier te boeken).

Contact?


Wil je meer weten, dan kun je altijd langskomen of contact opnemen via de mail of bel naar 0412-648584.