Aluminium in het interieur

Aluminium in het interieur

Ken je dat gevoel? Je woonkamer is spik en span, stofdoekje over de meubels gehaald, gestofzuigd en alles opgeruimd. Een strakke witte muur, mooi dressoir, leuke lamp en wat accessoires voor op datzelfde dressoir maar toch mist er iets, maar wat dan?

Al eens gekeken naar dat grote, lege stuk, witte muur boven je dressoir? Wall-art kan je woonkamer echt compleet maken, helemaal af! En wat is er dan leuker dan je eigen (klein)kinderen, gezin of familie aan de muur?

Aluminium in het interieur

Zo mochten we laatst deze prachtige aluminium plaat afleveren. Deze twee boys hangen nu prominent aanwezig in de woonkamer en de moeder van de twee stoere kerels is er maar wat blij mee. De plaat op deze foto is 1 meter bij 1 meter groot, een flinke dus. Maar, zoals je misschien al ziet, past dat prima op deze muur. 

Aluminium in het interieur

Keuzes maken dat is lastig, maar samen komen we er altijd uit!

Na het maken van de foto’s in onze fotostudio komen jullie altijd nog een keertje terug voor een uitzoekafspraak. In deze afspraak bekijken we samen alle gemaakte foto’s. We kiezen de allermooiste uit en gaan vervolgens kijken wat jullie wensen zijn. Zo kijken we samen wat het beste in jullie huis past. Één foto? Of misschien wel een collage? En welk materiaal is hierbij het mooiste?

Voor de vergroting op onderstaande foto is gekozen voor een aluminium plaat. Doordat de foto voor een witte achtergrond is gemaakt heeft de achtergrond een gehele aluminium kleur. Dit zorgt ervoor dat de foto extra stoer wordt en van de muur af knalt. Het wordt bijna kunst aan je muur, net wat meer dan een gewone foto. Geen fan van zwart wit maar wel van aluminum? Ook kleurenfoto’s zijn prachtig op aluminium.

We hebben verschillende voorbeelden van allerlei materialen in onze galerie, voor ieder wat wils. Dus kijk eens rond en vraag naar de mogelijkheden voor jouw foto’s!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *