50 jaar en dat vier je met een nieuwe familiefoto en een feestje

een nieuwe familiefoto

Begin dit jaar was de familie Hoefnagel bij ons in de studio. Heel chique en netjes gekleed kwamen de vier zussen met hun ouders binnen. Waarom ze er allemaal zo netjes uitzagen? Papa werd bijna 50 en het gezin kwam in feestkleding op de foto! Hartstikke leuk natuurlijk.

Een bijzondere gelegenheid met een fotoshoot

Moeder Astrid vertelde ons nog: ‘achteraf gezien hadden we beter op de dag van het feest zelf de fotoshoot kunnen doen, nu moeten we ons twee keer opdoffen. Anders hadden we meteen door gekund naar het feest, net zo handig!’ Dus overweeg jij zelf ook een shoot te doen vanwege een bijzondere gelegenheid? Houd deze tip van Astrid in je achterhoofd, mooi meegenomen.

family fun fotoshoot

een nieuwe familiefoto

een spontane familiefoto een mooie familiefoto

 

De fotoshoot was zo voorbij en wat een keus

Papa staat vol trots met al zijn meiden op de foto. Naast de groepsfoto is er altijd de mogelijkheid om ook nog in andere samenstellingen op de foto te gaan. Papa en mama samen? De kinderen alleen? Of een mooi portret van jezelf? Geen probleem! Ook de familie Hoefnagel heeft naast de groepsfoto nog prachtige portretten van de meiden laten maken.

Familie fotoshoot portret zwart wit familie fotoshoot kinderportret familie fotoshoot Familie fotoshoot portret

‘De shoot ging zo vlot, het was voorbij voordat je ’t door had. Staat het er nu al op? We hadden eigenlijk al eerder in de planning staan om foto’s te maken, maar zoiets wordt altijd uitgesteld. Nu het er eenmaal op zit denk ik, waarom hebben we het niet eerder gedaan. Het was hartstikke leuk, terwijl wij normaal helemaal geen echte ‘fotogangers’ zijn.’ Kijk dat zijn altijd leuke reacties om te horen!

spontane familiefoto gezellige familie fotoshoot

Een nieuwe familiefoto

De familie Hoefnagel was al vaker bij ons geweest, zelfs in Nuland zijn ze al in de studio geweest. En toen wij naar Macharen verhuisde, verhuisde familie mee, naar Haren. Toeval natuurlijk maar omdat ze altijd tevreden zijn over het resultaat komen ze voor foto’s graag terug bij Janssen-Fotografie.

Inmiddels hangen er bij de familie thuis twee vergrotingen aan de muur van beide ruim een meter.

‘We hebben gekozen voor de spontane foto’s, want die vinden we gewoon het allerleukst!’

Heb jij binnenkort ook een speciaal feestje? Een zoveel jarig huwelijk bijvoorbeeld? En denk je nu, ‘goh zo’n fotoshoot met de familie lijkt me een leuk cadeau? Maak snel je afspraak bij ons in de studio via info@jansssen-fotografie.nl of bel 0412648584!

Summary
50 jaar en dat vier je met een nieuwe familiefoto en een feestje
Article Name
50 jaar en dat vier je met een nieuwe familiefoto en een feestje
Description
Je wordt 50 jaar, een bijzonder moment. En wat is er nu leuker om daar een nieuwe familiefoto van te laten maken. En natuurlijk een leuk feestje. Boek snel!
Author
Publisher Name
Janssen-Fotografie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *