Trouwreportages

Jullie gaan trouwen! Wat spannend, er komt veel op jullie af. En nu zijn jullie op zoek naar een fotograaf die deze allermooiste dag zal gaan fotograferen. Ook dat is spannend. Je jurk kun je passen, de locatie kun je vooraf bekijken, de ringen laat je maken naar een voorbeeld, maar de foto’s? Dat is toch een kwestie van de juiste klik ( letterlijk en figuurlijk ) En wat is zo bijzonder aan de foto’s? Die maken we samen! Zonder bruidspaar geen bruidsreportage….


Natuurlijk kan ik jullie mijn eerdere werk laten zien, onze prachtige albums en mooie vergrotingen. We hebben zelfs een gezellige sfeerkamer met heel veel voorbeelden. Wat ik je niet kan laten zien zijn ‘jullie’ trouwfoto’s…..


Gelukkig kan ik met een gerust hart zeggen dat we er samen echt iets heel moois van gaan maken! Dat durf ik aan op basis van passie, ervaring, enthousiasme, liefde voor bruiloften, professionaliteit en creativiteit.


Om de mogelijkheden simpel en overzichtelijk te maken hebben we naast al onze ‘a la carte’ opties een aantal voorbeeld menu’s (met bijbehorende prijzen) voor je samengesteld. Zo is er al een trouwreportage met album vanaf €1250,-

Wanneer deze menu’s niet helemaal aansluiten bij jullie wensen of ideeën kijken we samen naar de mogelijkheden. Natuurlijk maak ik graag een passende offerte.

Het lijkt me leuk jullie te mogen ontmoeten om samen te bekijken of het ‘klikt’.

Groetjes, Danny

In Nederland wordt het maken van bruidsfoto’s op top niveau bekroond met de bruidsfoto awards (BFFA). En Danny is inmiddels voor de 10e keer genomineerd voor de bruidsfoto award, die Janssen-Fotografie al meerdere malen in de wacht wist te slepen. En dat is een superprestatie met 2200 inzendingen voor deze award.


Aanbevolen door zankyou weddings

Trouwreportages


Trouwen 29

Trouwen 30

Trouwfoto 28

Trouwfoto 27

Trouwen 26

Trouwen 25

Trouwen 24

Trouwen 23

Trouwen 22

Trouwen 21

Trouwen 14

Trouwen 20

Trouwen 19

Trouwen 18

Trouwen 17

Trouwen 16

Trouwen 15

Trouwen 13

Trouwen 12

Trouwen 11

Trouwen 10

Trouwen 9

Trouwen 8

Trouwen 7

Trouwen 6

Trouwen 5

Trouwen 4

Trouwen 3

trouwen 2

Trouwen 1