Glamour

Laat zien wie je bent en doe jezelf of je lief een prachtige glamourfoto kado! Met een glamoursessie boek je een unieke ervaring waar je jarenlang met plezier op terug zult kijken. Of je je glamourfoto’s nu romantisch, hip, stoer, fashion of wat spannender wilt hebben, alles kan.
Een glamoursessie bestaat uit een ochtend of een middag in de studio waarbij de make up en haarstyling is inbegrepen. Kleding en accessoires breng je zelf mee, waarna je samen met de fotograaf en de styliste een keuze maakt uit verschillende decors en stijlen. Tijdens de shoot kun je 3x omkleden en worden ook de verlichting en achtergrond aangepast.

Na de sessie maak je een afspraak om je foto’s te bekijken in een beeldpresentatie en zoek je de mooiste foto’s uit die we voor je in een luxe album met 12 foto’s van 20 x 20 cm afdrukken.

Ben je (beginnend) model en wil je jouw portfolio met unieke foto’s uitbreiden? Dan is glamour fotografie bij Janssen Fotografie ook iets voor jou!


glamour 6

glamour 5

glamour boven 4

glamour boven 3

glamour boven 2

glamour boven 1

Glamour fotoshoot, inclusief visagie en haarstyling

Een glamoursessie bestaat uit een ochtend of een middag in de studio, inclusief fotografie in 3 verschillende stijlen, waarbij telkens een andere achtergrond en verlichting mogelijk is.
Om de beleving compleet te maken wordt de make-up en haarstyling door een professionele visagiste uitgevoerd.

Na de sessie maak je een afspraak om je shoot te bekijken in een beeldpresentatie. Tijdens deze beeldpresentatie zoek je de mooiste foto’s uit die we voor je in een album met 12 pagina’s van 20 x 20 cm afdrukken.
Je krijgt dan natuurlijk ook de hele shoot in web formaat op cd mee naar huis (dat zijn geen afdruk bestanden en de bestanden zijn voorzien van watermerk).

voor meer informatie: kijk hier


glamour

glamour

glamour

glamour

glamour

glamour

glamour

glamour

glamour

glamour

glamour

glamour

glamour

glamour

glamour

glamour

glamour

glamour

glamour

glamour

glamour

glamour

glamour

glamour

glamour

glamour

glamour