Portfolio

STUDIOFOTOGRAFIE

Een foto is een blijvende herinnering! En daarin zijn vele mogelijkheden: een foto van jezelf, je partner, samen, met het gezin, van de kinderen of met de hele familie. En zelfs de hond zetten wij op de foto voor jullie.

In overleg met jullie wordt een sfeer gekozen, want door onze vele achtergronden is er altijd wel iets van je smaak bij. Vervolgens nemen we ruim de tijd voor de fotosessie. En wil je daarbij een keer van kleding wisselen geen probleem. En de kinderen, gezinnen of stelletjes apart tijdens de fotosessie. Dat valt allemaal binnen het pakket.

Na de sessie plannen we een uitzoekafspraak waarbij alle foto’s bekeken worden op een groot scherm. Op dat moment wordt de vergroting die bij het pakket hoort samen met jullie uitgezocht. En wil je de vergroting net wat groter of op een van onze SPECIAL materialen. Dat is natuurlijk geen enkel probleem tegen een aantrekkelijke meerprijs drukken wij die graag voor jullie af.
Naast natuurlijk klanten uit Oss, zien wij ook veel klanten uit Den Bosch, Uden, Veghel en Nijmegen die de weg naar onze studio al gevonden hebben.
Wil je meer weten, dan kun je altijd langskomen of contact opnemen via mail info@janssen-fotografie.nl of bel naar 0412-648584.
We hopen ook jouw ideeën in beeld te mogen brengen.

Team Janssen-Fotografie